Elimination Chamber 2018: Ο Reigns πήρε τη νίκη, ο Strowman πανηγύρισε στο τέλος (pics & vids)

Ο Roman Reigns μπορεί να ήταν ο νικητής του Elimination Chamber Match και να εξασφάλισε αγώνα κόντρα στον Brock Lesnar στη WrestleMania 34 για το Universal Championship, αλλά ο Braun Strowman ήταν εκείνος που έμεινε όρθιος στο τέλος, παίρνοντας το χειροκρότημα του κοινού. Η Alexa Bliss διατήρησε τον τίτλο της στο γυναικείο chamber, επεισοδιακή ήταν η υπογραφή συμβολαίου της Ronda Rousey.

Ας δούμε τι έγινε:

Kickoff Show:

Το σόου άνοιξαν οι Karl Anderson & Luke Gallows που αντιμετώπισαν τους Bo Dallas & Curtis Axel. Τα μέλη του Balor Club πήραν τη νίκη εξουδετερώνοντας με Magic Killer τον Dallas. Το pinfall πέτυχε ο Anderson.

Main Show:

Women’s Elimination Chamber Match για το RAW Women’s Championship: Alexa Bliss(c) vs Bayley vs Mandy Rose vs Mickie James vs Sonya Deville vs Sasha Banks

Το κυρίως σόου άνοιξε με το γυναικείο Elimination Chamber Match, όπου η Alexa Bliss κατόρθωσε να διατηρήσει το RAW Women’s Championship. Τον αγώνα ξεκίνησαν Bayley και Sonya Deville, με την Mandy Rose να μπαίνει τρίτη. Τα δύο μέλη της Absolution προσπάθησαν να εξουδετερώσουν την Bayley χτυπώντας στα σίδερα. Τέταρτη στο ματς μπήκε η Sasha Banks, που λίγα λεπτά αργότερα απέκλεισε την Rose με Bank Statement. Αμέσως επόμενη στο ματς ήταν η Mickie James, που απέκλεισε την Deville με ένα Thesz Press από την κορυφή του θαλάμου. Η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς δέχτηκε Bank Stamper και Bayley to Belly από τις Sasha και Bayley και αποκλείστηκε. Τελευταία μπήκε στο ματς η Alexa Bliss. Οι τρεις έφτασαν αρκετές φορά κοντά στο να αποκλείσουν η μία την άλλη. Πρώτη αποκλείστηκε η Bayley από την Bliss. Η πρωταθλήτρια εξουδετέρωσε και την Banks, χτυπώντας την πρώτα στο θάλαμο και στη συνέχεια με ένα DDT από το στύλο του ρινγκ, για να διατηρήσει τον τίτλο της και να αγωνιστεί στη WrestleMania.

RAW Tag Team Championship Match: Sheamus & Cesaro(c) vs Titus O’Neil & Apollo

Στο επόμενο ματς της βραδιάς οι Sheamus & Cesaro διατήρησαν το RAW Tag Team Championship κόντρα στους Titus O’Neil & Apollo. Ο Apollo δοκίμασε να πάρει τη νίκη για τους Titus Worldwide, αλλά ο Sheamus απέφυγε το Standing Moonsault. Στην εξέλιξη της φάσης ο Cesaro έβγαλε εκτός τον Titus χτυπώντας τον στο στύλο του ρινγκ. Ο Apollo χτύπησε με Inziguiri τον Sheamus, αλλά οι πρωταθλητές τον χτύπησαν με συνδυασμό Uppercut/White Noise, για να πάρουν τη νίκη και να κρατήσουν τις ζώνες τους.

Singles Match: Asuka vs Nia Jax

Η Asuka συνέχισε να είναι αήττητη στο WWE, επικρατώντας αυτή τη φορά της Nia Jax. Η νικήτρια του Royal Rumble είχε απαντήσεις στις δυνατές επιθέσεις της Jax  και αφού απέφυγε το Powerbomb της αντιπάλου της και πήρε το pinfall της νίκης με roll up. Μετά το τέλος του ματς η Jax επιτέθηκε στην Asuka χτυπώντας την στις προστατευτικές μπάρες της αρένας.

Singles Match: Matt Hardy vs Bray Wyatt

Πλεονέκτημα στην κόντρα του με τον Bray Wyatt πήρε ο Matt Hardy, που κατόρθωσε να πάρει τη νίκη. Οι δυο τους έφτασαν πολλές φορές κοντά στη νίκη, αλλά το μέτρημα του διαιτητή σταματούσε διαρκώς στο 2. O Bray δοκίμασε το Sister Abigail, με τον Hardy να ξεφεύγει, να εκτελεί το Twist of Fate και να φτάνει στη νίκη.

Επεισοδιακή η υπογραφή συμβολαίου της Ronda Rousey

Οι Kurt Angle, Triple H, Stephanie McMahon και Ronda Rousey βρέθηκαν στο ρινγκ, προκειμένου η πρώην πρωταθλήτρια στις MMA να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το WWE ως μέλος του ρόστερ του RAW. Ενώ ήταν έτοιμη να υπογράψει, ο Angle ανέφερε πως πλέον θέλουν να την έχουν του χεριού τους, καθώς τους είχε ρεζιλέψει στη WresteMania 31. Αμέσως ο Triple H τον απομάκρυνε από την αρένα, λέγοντας πως έχει κάποια ίωση και δεν ξέρει τι λέει. Πριν αποχωρήσει ο GM του RAW ανέφερε πως στα παρασκήνια η Stephanie ισχυρίστηκε ότι «έχει» την Ronda στο ρινγκ. Αυτό δεν άρεσε στην πρώην MMAer και αφού αρχικά τράβηξε τα χέρια του Triple H, που είχε μπει ανάμεσα σε εκείνη και τη σύζυγό του, στη συνέχεια τον πέταξε πάνω σε ένα τραπέζι που βρισκόταν στο ρινγκ. Τότε η Stephanie εκνευρισμένη την χαστούκισε. Η Ronda υπέγραψε το συμβόλαιο και αφού το πέταξε στον πεσμένο Triple H αποχώρησε, με το κοινό να την επιδοκιμάζει.

Men’s Elimination Chamber Match: Braun Strowman vs Elias vs John Cena vs Roman Reigns vs The Miz vs Finn Balor vs Seth Rollins 

Το PPV ολοκληρώθηκε με το Men’s Elimination Chamber Match, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Roman Reigns. Ο Big Dog εξουδετέρωσε τελευταίο τον Braun Strowman για να πάρει τη νίκη και αγώνα κόντρα στον Brock Lesnar για το Universal Championship στη WrestleMania 34. Παρόλα αυτά πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Strowman. Ο γιγαντόσωμος παλαιστής όχι μόνο απέκλεισε όλους τους συμμετέχοντας, αλλά μετά το τέλος του αγώνα διέλυσε τον Reigns πετώντας τον στο πλέξιγκλας του θαλάμου, με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Στα του αγώνα οι Miz, Seth Rollins και Finn Balor ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν, με τους John Cena και Roman Reigns να ακολουθούν. Έκτος μπήκε ο Braun Strowman, με όλους τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να τον εξουδετερώσουν είτε μόνοι τους είτε όλοι μαζί. Ο θηριώδης superstar είχε απάντηση στα AA, Spear, Curb Stomp, Coup de Grace και ένα Powerbomb από όλους μαζί. Πρώτα απέκλεισε τον Miz χτυπώντας τον με Running Powerslam, ενώ στιγμές πριν τον είχε πετάξει από την κορυφή ενός θαλάμου. Αμέσως μετά αποκλείστηκε ο Elias και πάλι από Powerslam του Strowman, παρότι μπήκε τελευταίος στο ματς. Επόμενο θύμα του γιγαντόσωμου παλαιστή ήταν ο John Cena. Ο Champ δοκίμασε ένα Crossbody από το ψηλότερο σχοινί, αλλά ο Strowman τον έπιασε στον αέρα, τον χτύπησε με Powerslam και του έκανε pin. Την ίδια τύχε είχε και ο Finn Balor, που παρότι έχτισε momentum για λίγα λεπτά, δεν είχε απάντηση στην επίθεση του Strowman.

Πλέον ο θηριώδης superstar έμεινε μαζί με τους Rollins και Reigns. Τα δύο πρώην μέλη της Shield επιτέθηκαν μαζί, αλλά ο Strowman τους απέφυγε. Ο Rollins επιχείρησε να τον χτυπήσει με Curb Stomp, αλλά ο γιγαντόσωμος παλαιστής τον έπιασε, τον χτύπησε με Poweslam και τον έβγαλε εκτός. Στη μάχη με τον Reigns απέφυγε αρχικά ένα Spear, αλλά ο Big Dog τον χτύπησε με Superman Punch και με δύο Spear για να τον εξουδετερώσει τελικά.

 

Δείτε το εδώ:

Youtube-play-button-png-transparent

Leave a comment