WWE Royal Rumble 2020 Preview

Rumble Time για το WWE με το Royal Rumble 2020 να διεξάγεται την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Minute Maid Park του Χιούστον. Το αγαπημένο PPV επιστρέφει, ανοίγοντας και επίσημα το δρόμο προς την WrestleMania.

Για ακόμη μία χρονιά 30 superstars θα κοντραριστούν στην αρένα, με το νικητή να παίρνει θέση στο main event της WrestleMania. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι 23 παλαιστές που θα λάβουν μέρος, με τη συμμετοχή του Brock Lesnar που θα μπει πρώτος στο Rumble, να ξεχωρίζει.

Στον αγώνα τίτλου της ημέρας, ο Daniel Bryan θα προσπαθήσει να πάρει το Universal Championship από τα χέρια του “Fiend” Bray Wyatt, θέλοντας να τον εξολοθρεύσει μια και καλή. Οι δυο τους θα κοντραριστούν αυτή τη φορά σε Strap Match.

Αγώνα τίτλου πήρε και η Asuka κόντρα στην Becky Lynch για το RAW Women’s Championship, αλλά και η Lacey Evans απέναντι στην Bayley για το SmackDown Women’s Championship. Φυσικά οι πρωταθλήτριες που θα προκύψουν από τα δύο αυτά ματς, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του γυναικείου Rumble Match στην WrestleMania.

Στα υπόλοιπα ματς του PPV, έχουμε τους Roman Reigns και King Corbin να θέλουν να λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε Falls Count Anywhere Match, τους Andrade και Humberto Carillo να κοντράρονται για το United States Championship, αλλά και τον Sheamus να παλεύει με τον Shorty G, στο πρώτο ματς έπειτα από την επιστροφή του στη δράση.

Το Wrestling Maniacs News και ο Νίκος Ελευθερίου σας παρουσιάζουν την κάρτα με τους αγώνες:

Universal Championship Strap Match: “Fiend” Bray Wyatt(c) vs Daniel Bryan

dbvsfind

WWE RAW Women’s Championship Match: Becky Lynch(c) vs Asuka

asvsbex

WWE SmackDown Women’s Championship Match: Bayley(c) vs Lacey Evans

bayvslace

Men’s Royal Rumble Match: (Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Brock Lesnar, Roman Reigns, Erick Rowan, Randy Orton, Ricochet, Rey Mysterio, AJ Styles, Drew McIntyre, King Corbin, Dolph Ziggler, Otis, Tucker, Elias, Rusev, Bobby Lashley, Buddy Murphy, Aleister Black, R-Truth, Braun Strowman, Shinsuke Nakamura, Seth Rollins, Kevin Owens και Samoa Joe)

menrumble20

Women’s Royal Rumble Match: (Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Charlotte Flair, Alexa Bliss, Nikki Cross και Sarah Logan)

womrumble

United States Match: Andrade(c) vs Humberto Carillo

andrvshum

Falls Count Anywhere Match: Roman Reigns vs King Corbin

romvskin

Singles Match: Shorty G vs Sheamus

shovsshe

Το επίσημο promo:

 

Leave a comment