WWE Super ShowDown 2020 Preview

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου το WWE επιστρέφει στην Σαουδική Αραβία με το Super ShowDown. Στο Mohammed Abdu Arena θα διεξαχθούν συνολικά επτά ματς, τα πέντε από τα οποία θα είναι αγώνες τίτλων, ενώ θα έχουμε ακόμη ένα Steel Cage Match, αλλά και το πρώτο Tuwaiq Trophy Gauntlet Match.

Από την κάρτα των αγώνων, ξεχωρίζει αρχικά η κόντρα των Goldberg και “Fiend” Bray Wyatt για το Universal Championship. Ο Goldberg εμφανίστηκε ξανά στο SmackDown μετά από καιρό, δηλώνοντας πως δεν φοβάται τον Fiend και πως θέλει να του πάρει τον τίτλο. Μάλιστα στο πρώτο τους τετ α τετ τον χτύπησε με Spear. Απ΄την άλλη πλευρά, ο σατανικός χαρακτήρας του Bray Wyatt, θέλει να τον προσθέσει στη λίστα των θυμάτων του.

Έπειτα έχουμε τον Ricochet να διεκδικεί το WWE Championship από τον Brock Lesnar. Ο One and Only ήταν εκείνος που επί της ουσίας κόστισε το Royal Rumble στον Beast, αφού εκείνος τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα, επιτρέποντας στον Drew McIntyre να τον αποκλείσει από το ματς. Έτσι ο Paul Heyman δήλωσε πως ο πελάτης του είναι έτοιμος να διαλύσει στον Ricochet στο Super ShowDown και αμέσως μετά να στρέψει την προσοχή του στον Σκωτσέζο.

Από κει πέρα, οι Roman Reigns και King Corbin θα δώσουν συνέχεια στην κόντρα τους, αυτή τη φορά σε Steel Cage Match, προκειμένου να μην γίνει εξωτερική παρέμβαση από κανέναν.

Στα υπόλοιπα ματς της κάρτας, υπάρχει το first-ever Τuwaiq Trophy Gauntlet Match με συμμετέχοντες τους Andrade, AJ Styles, Rey Mysterio, R-Truth, Erick Rowan και Bobby Lashley, τα δύο ομαδικά ματς για τα RAW και SmackDown Tag Team Championships, αλλά και ο αγώνας για το SmackDown Women’s Championship ανάμεσα στις Bayley και Naomi.

Το Wrestling Maniacs News και ο Νίκος Ελευθερίου σας παρουσιάζουν την κάρτα με τους αγώνες:

WWE Championship Match: Brock Lesnar(c) vs Ricochet

brkric

Universal Championship Match: “The Fiend” Bray Wyatt(c) vs Goldberg

fiengol

SmackDown Tag Team Championship Match: The New Day(c) vs The Miz & John Morrison

newmm

Steel Cage Match: Roman Reigns vs King Corbin

romkin

Tuwaiq Trophy Gauntlet Match: Andrade vs AJ Styles vs Rey Mysterio vs Bobby Lashley vs Erick Rowan vs R-Truth

tuqgan

RAW Tag Team Championship Match: Seth Rollins & Murphy vs The Street Profits

rolprof

SmackDown Women’s Championship Match: Bayley(c) vs Naomi

baynam

Leave a comment