SmackDown 6/3/2020: Ziggler και Roode πήραν το πλεονέκτημα

Με τους Dolph Ziggler και Robert Roode να “κλέβουν” την τελευταία στιγμή τη νίκη από τους Otis και Tucker, κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να μπουν τελευταίοι στο Elimination Chamber Match για τους ομαδικούς τίτλους, ολοκληρώθηκε το SmackDown της Παρασκευής. Αντίπαλο για το PPV της Κυριακής βρήκε ο Daniel Bryan, ενώ οι Sami Zayn, Shinsuke Nakamura και Cesaro είχαν τετ α τετ με τα μέλη της NWO.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με το “A Moment of Bliss” και να την Αlexa Bliss να έχει καλεσμένους τα μέλη της NWO, Kevin Nash, X-Pac και Scott Hall οι οποίοι θα εισέλθουν στο φετινό Hall of Fame. Σύντομα τους διέκοψαν οι Sami Zayn, Shinsuke Nakamura και Cesaro. Ο Sami άρχισαν να τους κοροϊδεύει, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται να τσακωθούν μαζί τους όσο κι αν το θέλουν, επειδή θα τους δώσουν και πάλι αξία. Αμέσως μπήκε στην αρένα ο Braun Strowman και αφού εξουδετέρωσε τους Nakamura και Cesaro, στράφηκε στον Zayn. Ο Καναδός, όντας περικυκλωμένος από Strowman και NWO, χρησιμοποίησε την Alexa Bliss ως ασπίδα και αποχώρησε.

Στο πρώτο ματς της βραδιάς, Bayley και Sasha Banks συνεργάστηκαν και μαζί κέρδισαν τις Naomi και Lacey Evans. Η Banks πέτυχε το τελικό pinfall στην Naomi, αφού λίγο νωρίτερα η Bayley την πέταξε από τον στύλο του ρινγκ.

Ακόμη μια νίκη κόντρα στον Apollo Crews πέτυχε ο Sheamus. Ο Ιρλανδός έβγαλε νοκ άουτ τον αντίπαλό του με το Brogue Kick και πήρε τη νίκη.

Πίσω στα αποδυτήρια, ο Daniel Bryan προκάλεσε σε ματς τον Drew Gulak. Αργότερα ανακοινώθηκε πως οι δυο τους θα κοντραριστούν στο Elimination Chamber.

Χάρη στην παρέμβαση του Dolph Ziggler, Mandy Rose και Sonya Deville κέρδισαν τις Carmella και Dana Brooke σε tag team match.

Ο Bray Wyatt επέστρεψε στο SmackDown με το FireFly Fun House. Ο Wyatt είπε αρχικά πως συγχωρεί τον John Cena που τον κέρδισε πριν έξι χρόνια στη WrestleMania, επειδή αν δεν ήταν αυτός το FireFly Fun House δεν θα υπήρχε. Παρόλα αυτά τόνισε πως ο Fiend δεν θα είναι το ίδιο συμπονετικός στο επερχόμενο ματς τους στη φετινή Mania.

Στο main event της βραδιάς κοντραριστήκαν οι Heavy Machinery, New Day, Usos, Miz & Morrison, Lucha House Party και Ziggler & Roode σε Gauntlet Match, με τη νικήτρια tag team να μπαίνει τελευταία στο Elimination Chamber Match της Κυριακής για τους ομαδικούς τίτλους του SmackDown. Εκεί οι Otis και Tucker, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση απέκλεισαν κατά σειρά τους New Day, Lucha House Party, Usos και Miz & Morrison, για να κοντραριστούν στο τέλος με τους Dolph Ziggler και Robert Roode. Ενώ ο Otis ήταν έτοιμος να αποτελειώσει τον Roode, o Ziggler που λίγο νωρίτερα είχε κάνει το tag, τον χτύπησε με Superkick και πέτυχε το νικητήριο pinfall. Με τον τρόπο αυτό χάρισε τη νίκη και το πλεονέκτημα σε εκείνον και τον Roode, οι οποίοι θα μπουν τελευταίοι στο Chamber Match.

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Youtube-play-button-png-transparent

Leave a comment