Backlash 2020 Preview

Ώρα Backlash για το WWE, με το PPV να επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιουνίου. Το event θα λάβει χώρα στο Perfomance Center λόγω της πανδημίας με τον COVID-19 και η κάρτα του περιλαμβάνει επτά ματς.

Το νούμερο ένα γεγονός της κάρτας είναι αναμφίβολα ο αγώνας των Edge και Randy Orton. Οι δύο superstars θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι έπειτα από την κόντρα τους στη WrestleMania 36, δηλώνοντας πως είναι έτοιμοι να δώσουν το καλύτερο wrestling match που έχει γίνει ποτέ.

Από εκεί και πέρα υπό διεκδήκηση θα τεθούν οι δύο μεγάλοι τίτλοι του WWE. Ο Drew McIntyre θα υπερασπιστεί το WWE Championship κόντρα στο εμπόδιο που λέγεται Bobby Lashley. Διπλό πονοκέφαλο θα έχει ο Braun Strowman που θα κοντραριστεί με τους Miz και John Morrison για το Universal Championship, θέλοντας να τους δώσει ένα μάθημε για τις φάρσες που του έκαναν.

Στο Backlash αναμένεται να λύσουν τις διαφορές και οι Sheamus και Jeff Hardy. Η κόντρα των δύο ξεκίνησε με αφορμή τη δυσφορία του Celtic Warrior για τις ευκαιρίες που δίνονται διαρκώς στον Hardy, παρά το βεβαρημένο παρελθόν του με τις ουσίες και τα ναρκωτικά. Απ΄την πλευρά του, ο Charismatic Enigma κατηγορεί τον Ιρλανδό πως έστησε το ατύχημα με τον Elias, ώστε να βλάψει την καριέρα του.

Στα υπόλοιπα της κάρτας, η Asuka θα υπερασπιστεί το RAW Women’s Championship κόντρα στην Nia Jax, οι Bayley και Sasha Banks θα υπερασπιστούν το Women’s Tag Team Championship κόντρα στις Alexa Bliss, Nikki Cross και IIconics, ενώ ο νέος United States Champion, Apollo Crews, θα παλέψει με τον Andrade.

Το Wrestling Maniacs News και ο Νίκος Ελευθερίου σας παρουσιάζουν την κάρτα με τους αγώνες:

Singles Match: Edge vs Randy Orton

ratvsrko

WWE Championship Match: Drew McIntyre(c) vs Bobby Lashley

mcintvsbob

Universal Championship Handicap Match: Braun Strowman(c) vs Miz & John Morrison

brvsmizmor

RAW Women’s Championship Match: Asuka(c) vs Nia Jax

asukvsnia

Singles Match: Jeff Hardy vs Sheamus

jeffvssheam

Women’s Tag Team Championship Triple Threat Match: Bayley & Sasha Banks(c) vs Alexa Bliss & Nikki Cross vs The IIconics

womtag3

United States Championship Match: Apollo Crews(c) vs Andrade

apolovsandra

 

Το επίσημο promo:

Leave a comment