RAW 28/09/2020: Απ’ τον Orton δεν ξεμπλέκεις

Με τον Randy Orton να επιτίθεται αιφνιδιαστικά στους Big Show, Ric Flair, Shawn Michaels και Christian, θέλοντας έτσι να τους εκδικηθεί που συμμάχησαν με τον Drew McIntyre και του κόστισαν το ματς τίτλου στο Class of Champions, ολοκληρώθηκε το RAW της Δευτέρας. Νωρίτερα ο McIntyre υπερασπίστηκε το WWE Championship κόντρα στον Robert Roode, που επέστρεψε μετά από καιρό στη δράση.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Drew McIntyre να βρίσκεται στην αρένα του Thunderdome, όπου και ευχαρίστησε τους Big Show, Ric Flair, Shawn Michaels και Christian για την υποστήριξη που του έδωσαν στην κόντρα του με τον Randy Orton στο Class of Champions. Σύντομα τους διέκοψε ο Randy Orton, λέγοντας πως δεν πρόκειται να τελείωσει με τον McIntyre μέχρι να του πάρει το WWE Championship. Αμέσως μετά ο Σκωτσέζος δήλωσε πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο main event, απέναντι σε όποιον τον προκαλέσει.

Στο πρώτο ματς της βραδιάς, Asuka και Zelina Vega κοντραρίστηκαν στο rematch του RAW Women’s Championship. Εκεί η Asuka πήρε ξανά τη νίκη, αφού υπέταξε την Vega με το Asuka Lock.

Ενώ η Vega αποχωρούσε, δέχθηκε μια κατσάδα από τον Andrade, ο οποίος την χαρακτήρισε τον αδύναμο κρίκο του stable τους μαζί με τον Angel Garza. Αμέσως μετά κοντραρίστηκε με τον Keith Lee. Ο Lee πήρε τη νίκη, αφού έβγαλε νοκ άουτ τον Μεξικανό με το Spirit Bomb.

Πίσω στα παρασκήνια είχαμε πολλαπλές αλλαγές του 24/7 Championship. Πρώτα ο Akira Tozawa πήρε τη ζώνη απ΄τον R-Truth και αμέσως την έχασε από τον Drew Gulak. ‘Επειτα ο Truth την πήρε πάλι απ’ τον Gulak.

Ο Jerry Lawler παρουσίασε το King’s Court με καλεσμένη την οικογένεια Mysterio. Τότε τους διέκοψε απ΄την γιγαντοοθόνη ο Seth Rollins. Ο “Μεσσίας” ανέφερε πως η κόρη του Rey, η Aλίγια, αντάλασσε μηνύματα με τον Murphy στο instagram. Μάλιστα τα έδειξε και από το κινητό του “Πιστού”. Τότε ο εκνευρισμένος Dominik επιτέθηκε στον Murphy στα παρασκήνια.

Mandy Rose και Dana Brooke ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί κέρδισαν τις Natalya και Lana.

Νίκη με DQ κόντρα στον Aleister Black, πήρε ο Kevin Owens. Ο λόγος ήταν πως ο Black χτύπησε κατά λάθος τον διαιτητή, ενώ βαρούσε τον ΚΟ. Ενώ ο Black διαμαρτύροταν στον διαιτητή. ο Owens τον χτύπησε με Stunner και αποχώρησε.

R-Truth, Akira Tozawa και Drew Gulak κοντραρίστηκαν αυτή τη φορά σε Triple Threat Match για το 24/7 Championship. O Truth πήρε τη νίκη και παρέμεινε champ, χτυπώντας τους αντιπάλους του με το AA.

Murphy και Dominik Mysterio κοντραρίστηκαν εν τέλει στην αρένα. Ο “πιστός” του Seth Rollins πήρε τη νίκη με roll up, αφού μπήκε και η Αλίγια στο ματς. Μάλιστα τα δύο αδέρφια είχαν λογομαχία, με την Αλίγια να χαστουκίζει τον Dominik.

Λόγω μιας κόντρας που είχαν στα παρασκήνια, ο Mustafa Ali συνεργάστηκε με τους Apollo Crews και Ricochet και μαζί κόντραραν τα μέλη της Hurt Business. Μάλιστα πήραν και τη νίκη, με τον Ali να βγάζει νοκ άουτ τον MVP με το 450 Splash και πέτυχε το τελικό pinfall.

Ακολούθησε το main event με την ανοικτή πρόκληση του Drew McIntyre για το WWE Championship. Στην πρόκληση απάντησε ο Robert Roode, που επέστρεψε στη δράση μετά από καιρό. Ωστόσο η επιστροφή του δεν ήταν επιτυχημένη, αφού ο McIntyre τον έβγαλε νοκ άουτ με το Claymore Kick, πέτυχε το pinfall και παρέμεινε champ.

Λίγο αργότερα, ο μεταμφιεσμένος σε καθαριστή, Randy Orton μπήκε στο δωμάτιο όπου έπαιζαν χαρτιά οι Big Show, Ric Flair, Shawn Michaels και Christian και αφού έσβησε τα φώτα τους διέλυσε, χτυπώντας τους με καρέκλα.

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Leave a comment