SmackDown 09/10/2020: Τελείωσε και τον Owens ο Fiend

Με τον “Fiend” να παί ρνει στη σκοτεινή πλευρά την Alexa Bliss, ολοκληρώθηκε το SmackDown της Παρασκευής. Λίγο νωρίτερα, ο σατανικός χαρακτήρας του Bray Wyatt διέλυσε τον Kevin Owens. Παράλλημα στο μπλε σόου διεξήχθη η πρώτη φάση του φετινού Draft του WWE.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με την Stephanie McMahon να ανακοινώνει τον πρώτο γύρο του φετινού draft, με τους Drew McIntyre, Asuka και τα μέλη της Hurt Business να πηγαίνουν στο RAW και τους Roman Reigns και Seth Rollins στο SmackDown. 

Στο πρώτο ματς της βραδιάς κοντραρίστηκαν οι Big E και Sheamus σε Falls Count Anywhere Match. Η μάχη των δυο τους έφτασε μέχρι το πάρκινγκ του Thuderdome, με τον Big E να πετάει τον Ιρλανδό σε ένα αυτοκίνητο και να πετυχαίνει το τελικό pinfall. Αμέσως δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Kofi Kingston και Xavier Woods, που επέστρεψαν στη δράση καθώς πλέον ξεπέρασαν τους τραυματισμούς σας. 

Πίσω στα παρασκήνια ο Roman Reigns ανακοίνωσε πως θα κοντραριστεί με τον Jey Uso στο Hell in A Cell σε Ι Quit Match. 

Δεύτερος γύρος  draft, με τους AJ Styles, Naomi, Nia Jax & Shayna Baszler να είναι μέλη του RAW και τις Sasha Banks και Bianca Belair στο SmackDown. 

Στο επόμενο ματς, οι Matt Riddle και Jeff Hardy συνεργάστηκαν και κόντραραν τους Miz και John Morrison. Χάρη στο Bro Derek, o Matt Riddle έβγαλε νοκ άουτ τον Miz και πέτυχε το τελικό pinfall, χαρίζοντας τη νίκη σε εκείνον και τον Hardy. Αφού τελείωσε ο αγώνας, εμφανίστηκε στην αρένα ο Lars Sullivan. Ο Freak επέστρεψε έπειτα από κάμποσο καιρό στο μπλε σόου και επιτέθηκε και στους τέσσερις. 

Τρίτος γύρος draft, με τους Ricochet, Mandy Rose, Miz & John Morrison να πηγαίνουν στο RAW και τους Jey Uso, Rey και Dominik Mysterio στο SmackDown. 

Bayley και Sasha Banks κοντραρίστηκαν σε αγώνα για το SmackDown Women’s Championship. Το ματς έληξε με DQ, αφού η Bayley χτύπησε την Banks με καρέκλα. 

Έπειτα από την επιστροφή τους στη δράση, οι Kofi Kingston και Xavier Woods πάλεψαν με τους Cesaro και Shinsuke Nakamura για το SmackDown Tag Team Championship. Τα μέλη της Νew Day πήραν τη νίκη και έγιναν ομαδικοί πρωταθλητές για ένατη φορά στην καριέρα τους. Ο Woods πέτυχε το τελικό pinfall στον Nakamura, αφού τον χτύπησε με ένα High Elbow. 

Αμέσως ανακοινώθηκε ο επόμενος γύρος του draft, με τους Kofi Kingston & Xavier Woods, Dana Brooke και Angel Garza να είναι μέλη του RAW και τους Βig E και Otis στο SmackDown. 

Πίσω στα παρασκήνια η Sasha Banks χαρακτήρισε δειλή την Bayley και τον προκάλεσε σε Hell in A Cell ματς για το SmackDown Women’s Championship. 

Στο main event της βραδιάς ο Kevin Owens κοντραρίστηκε με τον Fiend. Παρά τις προσπάθειές του ο KO έχασε, από δεν μπορέσε να βρει αντίδοτο στο Mandible Claw του σατανικού χαρακτήρα του Bray Wyatt. Μετά τη λήξη του ματς, ο Fiend είχε τετ α τετ με την Alexa Bliss, την οποία έχει πάρει οριστικά στην σκοτεινή πλευρά του. 

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Youtube-play-button-png-transparent

Leave a comment