RAW 02/11/2020: Ο Orton την τελευταία λέξη

Με τον Randy Orton να χτυπάει με ένα ξαφνικό RKO τον Drew McIntyre, ολοκληρώθηκε το RAW της Δευτέρας. Λίγο νωρίτερα ο Σκωτσέζος κέρδισε τους Miz και John Morrison σε Handicap Match. Μέσα σε όλα, ο Fiend, συνέχισε τα mind games του με τον Viper. Το 4ο μέλος στην ομάδα του RAW για το Survivor Series θα είναι ο Braun Strowman, που όμως άρχισε ή να έχει προστριβές με τους παρτενέρ του.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοικε με τον Randy Orton στην αρένα του Thunerdome. Ο 14 φορές παγκόσμιος πρωταθλήτης δήλωσε πως πλέον είναι ο καλύτερος superstar στην ιστορία του WWE, βάση όλων όσων έχει πετύχει. Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν πια ο Legend Killer, αλλά έχει πλέον μετατραπεί ο ίδιος σε Legend. Μάλιστα προκάλεσε όποιον τολμάει, να δοκιμάσει να του πάρει τον τίτλο. Αμέσως μπήκε στο ρινγκ η Alexa Bliss, αναφέροντας πως ο Fiend θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Τότε τα φώτα άρχισαν να σβήνουν, με τον Drew McIntyre να εμφανίζεται τελικά και να χτυπάει τον Viper με Claymore Kick. Βλέποντας τον εξουδετερωμένο Orton, ο Miz θέλησε να κάνει cash in το Money in the Bank contract του, αλλά τόσο εκείνος όσο και ο John Morrison, δέχθηκαν επίθεση από τον McIntyre.

Πίσω στα παρασκήνια, ο Miz δήλωσε εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Drew. Μάλιστα, μαζί με τον Morrison τον προκάλεσαν σε Handicap Match αργότερα στη βραδιά.

Μετά τις πρόσφατες κόντρες τους, Jeff Hardy και Elias αγωνίστηκαν σε Guitar on a Pole Match. Εκεί ο Hardy πήρε τη νίκη, αφού κατέβασε πρώτος την κιθάρα και την έσπασε πάνω στον Elias.

Το σόου συνεχίστηκε με τις Nia Jax και Shayna Baszler να υπερασπίζονται το Women’s Tag Team Championship κόντρα στις Mandy Rose και Dana Brooke. Παρά την παρέμβαση της Lana, Nia και Shayna, διατήρησαν τους τίτλους τους. Η νίκη τους σφραγίστηκε όταν η Baszler υπέταξε την Brooke με το Kirifuda Clutch.

Εύκολο βράδυ είχε ο Bobby Lashley που νίκησε τον R-Truth, υποτάσσοντάς τον με το Full Nelson. Αφού έληξε το ματς, ο Drew Gulak θέλησε να πάρει το 24/7 Championship του Truth, αλλά ο Lashley του έριξε ένα χέρι ξύλο. Ωστόσο τον πέταξε πάνω στον R-Truth, με αποτέλεσμα να κάνει το pinfall και να γίνει ο νέος 24/7 Champion.

O AJ Styles εμφανίστηκε στην αρένα δηλώνοντας πως πρέπει να είναι αρχηγός της ομάδας του RAW για το Survivor Series. Κάλεσε μάλιστα και τους Sheamus και Keith Lee, ώστε να τους προτείνει. Sheamus και Lee δεν δέχθηκαν, με τον Braun Strowman να μπαίνει και εκείνος στο ρινγκ, δηλώνοντας πως θέλει αυτός να είναι αρχηγός. Οι υπόλοιποι διαφώνησαν και τότε ο Styles πρότεινε το εξής: οι Sheamus, Lee και Strowman να κοντραριστούν σε Triple Threat Match και σε περίπτωση νίκης του τελευταίου, θα μπει στην ομάδα του RAW. Αμέσως ο Adam Pierce επισημοποίησε το ματς.

Εν τέλει ο Strowman κατάφερε να “κλέψει” τη νίκη, αφού πέταξε έξω τον Lee, χτύπησε με Powerslam τον Sheamus και πέτυχε το τελικό pinfall. Μετά το τέλος του ματς, ο Styles θέλησε να τους συμφιλιώσει, αλλά τελικά κατέληξαν να πλακώνονται.

Firefy Fun House για τη συνέχεια, με τον Bray Wyatt να κάνει μερικά “κόλπα” στην Alexa Bliss, οδηγώντας την πάλι στην σκοτεινή πλευρά. Μάλιστα η Bliss έβγαλε ένα κόκκινο υγρό από το στόμα της, φρικάρωντας τον Bray.

Δύσκολα πέρασε στα χεριά της Nia Jax, η Lana, που διαλύθηκε σε λίγα λεπτά από την Women’s Tag Team Champion. Μάλιστα η Jax την έσπασε για 7η φορά στο τραπέζι των σχολιαστών.

Η Hurt Business εμφανίστηκε σύσσωμη στην αρένα, με τον Bobby Lashley να δηλώσει πως θα στείλει για ύπνο τον Sami Zayn στο Survivor Series. ‘Επειτα ο MVP ανάφερε πως ήρθε η ώρα για την Hurt Business να διεκδικήσει το RAW Tag Team Championship. Ακολούθησε η εμφάνιση της New Day, με τον Kofi Kingston να δηλώνει πως μόνος του έχει περισσότερους τίτλους από όλη την Hurt Business μαζί. Ο MVP θέλησε να τον πικάρει, λέγοντάς του πως έχασε το WWE Championship σε μόλις 8” από τον Brock Lesnar. Ο Kofi απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος, λέγοντας πως η Lana του είπε πως τόση ήταν και η διάρκεια του Lashley στο κρεββάτι μαζί της.

Μετά από όλα αυτά, οι Kofi Kingston και Xavier Woods πάλεψαν με τους Shelton Benjamin και Cedric Alexander. Τελικά τα μέλη της Hurt Business πήραν τη νίκη.

Πίσω στα backstage, η Nikki Cross θέλησε να μάθει τι συνέβη με την Alexa Bliss. Η Bliss γύρισε προς το μέρος της, με τα μάτια της να είναι αλλαγμένα.

Νίκη κόντρα στον Tucker πήρε ο Ricochet. Μετά τη λήξη του ματς, οι δυο τους δέχθηκαν επίθεση από τα μέλη της Retribution.

Στο main event, ο Drew McIntyre αντιμετώπισε τους Miz και John Morrison σε Handicap Match. Ο πρώην WWE Champion πήρε τη νίκη, αφού πρώτα ισοπέδωσε τον Miz με το Claymore Kick. Πριν όμως προλάβει καν να πανηγυρίσει, δέχθηκε ένα ξαφνικό RKO από τον Randy Orton.

Δείτε εδώ το επεισόδιο

Leave a comment