SmackDown 20/11/2020: Η εκδίκηση του Bryan

Με τον Daniel Bryan να επιστρέφει στη δράση και να κερδίζει τον Jey Uso, παίρνοντας το αίμα του πίσω για την επίθεση που δέχθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ολοκληρώθηκε το SmackDown της Παρασκευής. Το τελευταίο τους τετ α τετ πριν την κόντρα στους στο Survivor Series είχαν Roman Reigns και Drew McIntyre, όπου υπέγραψαν και το συμβόλαιο του ματς τους. Μεγάλη νίκη κόντρα στον Seth Rollins πέτυχε ο Murphy.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Kofi Kingston και Xavier Woods στην αρένα του Thunderdome. Οι δυο τους θέλησαν να δώσουν τα σέβη τους στον Undertaker, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεπούτο του στο Survivor Series πριν από 30 χρόνια. Ο Sami Zayn τους διέκοψε λέγοντας πως η διοίκηση προστατεύει τον Taker, διότι αν τον πετύχει θα εκδικηθεί για το Chokeslam που τον είχε χτυπήσει όταν είχαν συναντηθεί στο Madison Square Garden. Στη συζήτηση μπήκαν και οι King Corbin, Dolph Ziggler και Robert Roode, με τους δύο τελευταίους να δηλώνουν πως θέλουν τους τίτλους της New Day. Τότε ο Kofi Kingston πρότεινε να παλέψουν με τους Ζayn και Corbin. Ο νικητής θα τους αντιμετώπιζε για τις ζώνες. Τελικά οι Zayn, Corbin, Roode και Ziggler επιτέθηκαν στους Kingston και Woods, με τους Street Profits να σπεύδουν σε βοήθεια της New Day.

Αμέσως ορίστηκε 8-Man Tag Team Match μεταξύ τους. Εκεί, Street Profits και New Day πήραν τη νίκη. O Montez Ford πέτυχε το τελικό pinfall, αφού πρώτα χτύπησε με Frog Splash τον Sami Zayn.

Πίσω στα παρασκήνια, ο Adam Pearce ανακοίνωσε πως ο Otis θα είναι το 5ο μέλος της Team SmackDown για το Survivor Series.

Μέλος της γυναικείας Team SmackDown θα είναι η Bayley, αλλά και η Natalya έπειτα από τη νίκη της κόντρα στην Tamina.

Drew McIntyre και Roman Reigns βρέθηκαν στην αρένα του Thunderdome, για να υπογράψουν το συμβόλαιο για το Champion vs Champion Match τους στο SS της Κυριακής. Ο Roman δήλωσε πως κατά βάθος ήξερε ότι αντίπαλός του θα ήταν ο Drew, με τον Σκωτσέζο να απαντάει πως δεν θα τον αφήσει να μπει το μυαλό του, ενώ του συνέστησε να προετοιμαστεί καλά τις δύο ημέρες μέχρι το ματς τους. Η απόκριση του Reigns ήταν πως ο McIntyre είναι πρωταθλητής Β’ διαλογής και πως εκείνος είναι το πρόσωπο του WWE. Αφού έπεσαν οι υπογραφές, ο Roman μαζί με τον Paul Heyman αποχώρησαν.

Αφού ένωσε τις δυνάμεις του με την οικογένεια Mysterio λόγω της σχέσης του με την Aliyah, ο Murphy κοντραρίστηκε με τον φουλ τσαντισμένο Seth Rollins. Παρά τις βίαιες επιθέσεις του “Μεσσία”, που έριξε μερικές στους Rey και Dominick Mysterio, ο πρώην “πιστός” πήρε τη νίκη. Αφού χτύπησε τον Rollins με ένα ξαφνικό Murphy’s Law, πέτυχε αμέσως το τελικό pinfall.

Πρόσωπο με πρόσωπο πριν την κόντρα τους στο Survivor Series είχαν και η Asuka με την Sasha Banks. Ενώ έδιναν συνέντευξη στον Michael Cole, η Carmella επιτέθηκε πισώπλατα στην Banks. Η Asuka παρακολούθησε την επίθεση, χωρίς να αντιδράσει καθόλου.

Στον main event της βραδιάς, ο Daniel Bryan κοντραρίστηκε με τον Jey Uso, τρεις εβδομάδες μετά τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον ξάδερφο του Roman Reigns. Αυτή τη φορά όμως ο DB γέλασε τελευταίος. Παρά τις επιθέσεις του Jey, ο Bryan τον ξεγέλασε με ένα ξαφνικό pinfall και πήρε τη νίκη. Μετά το καμπανάκι της λήξης, το κοινό αποθέωσε τον Daniel Bryan.

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Leave a comment