RAW 14/12/2020: Πρόβαρε τίτλο ο Styles

Με τον AJ Styles να παγιδεύει τον Drew McIntyre χάρη στη βοήθεια των Miz, John Morrison και Omos, χτυπώντας τον Σκωτσέζο με τα αντικείμενα του TLC ματς, ολοκληρώθηκε το RAW της Δευτέρας. Νέος εφιάλτης για τον Randy Orton, που παρότι φρόντισε να κάψει τον Bray Wyatt, ο Fiend βγήκε μέσα από τις φλόγες, “πνίγοντάς” τον με το Mandible Claw.

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Miz, John Morrison και AJ Styles στην αρένα, να παρουσίαζουν μέσω μιας χριστουγεννιάτικης ιστορίας την επερχόμενη κόντρα των Styles και Drew McIntyre για το WWE Championship στο TLC της Κυριακής. Βέβαια το τέλος δεν άρεσε στον Styles, αφού ο Miz ανέφερε πως θα κάνει cash in στο money in the bank contract του, ώστε να γίνει εκείνος ο νέος WWE Champion. Ο Sheamus τους διέκοψε και αφού είχε μία αψιμαχία με τον Phenomenal, δέχθηκε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πρόσωπο. Αμέσως του πέταξε ένα κουτί δώρου στο κεφάλι.

Έπειτα από λίγα λεπτά ξεκίνησε και το μεταξύ τους ματς. Ο Celtic Warrior είχε το πάνω χέρι, αλλά ο Styles ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη, χάρη σε ένα αιφνιδιαστικό pinfall. Έπειτα χάρη στη βοήθεια του Omos, παγίδευσε τον Sheamus στα σχοινιά, κρεμώντας τον ανάποδα. Αμέσως άρχισε να τον χτυπάει με καρεκλιές.

Ακολούθησε η κόντρα των Jeff Hardy, Kofi Kingston και Xavier Woods απέναντι στους Bobby Lashley, Shelton Benjamin και Cedric Alexander. Τα μέλη της Hurt Business πήραν τη νίκη, αφού ο Lashley υπέταξε τον Hardy με το Full Nelson, όπως είχε κάνει και στο RAW της περασμένης εβδομάδας.

Ήττα-έκπληξη γνώρισε η Nia Jax από την Lana. Η Lana πέτυχε ένα τυχερό pinfall, αφού έριξε την Jax από τον στύλο του ρινγκ. Βεβαία δεν πρόλαβε να χαρεί καν, αφού Nia Jax και Shayna Baszler της επιτέθηκαν και κόντεψαν να της σπάσουν και το πόδι, εάν η Asuka δεν έσπευδε να τη βοηθήσει.

Ο Elias, έχοντας στο πλευρό του τον Jaxson Ryker, εμφανίστηκε στην αρένα για το καθιερωμένο του σόλο. Σύντομα τον διέκοψε ο R-Truth, με διάφορους superstars που ήθελαν το 24/7 Championship να τον ακολουθούν. Σύντομα, ο Ryker τους διέλυσε όλους, επιτρέποντας στον Elias να συνεχίσει το σόλο του.

Miz και John Morrison αντιμετώπισαν τον Keith Lee σε 2 on 1 Handicap Match και όπως ήταν λογικό πήραν και τη νίκη, κάνοντας μαζί pinfall στον Lee.

Ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στην αρένα του Thuderdome, έχοντας μαζί του τους χαρακτήρες από το Firefly Fun House. Σύντομα άρχισε να λέει μερικά αστεία για τον Randy Orton, με τον Viper να εμφανίζεται στην γιγαντοοθόνη. Αφού δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί νοκ άουτ από τον Fiend, προκάλεσε τον Bray να μείνει στο σόου και να ψάξει να τον βρει.

Μια ακόμη ήττα από μέλος της Retribution, υπέστη ο Ricochet. Αυτή τη φορά αντίπαλός του ήταν ο Mace. Μετά το τέλος του ματς, ο Ali του είπε ξανά πως το μαρτύριό του θα τελειώσει όταν ενταχθεί στην Retribution.

Νίκη με DQ απέναντι στην Shayna Baszler, πήρε η Dana Brooke, αφού δέχθηκε επίθεση από την Nia Jax. Shayna και Nia θέλησαν να επιτεθούν στην Brooke, αλλά πρώτα η Mandy Rose και μετά η Asuka, έσπευσαν να την γλιτώσουν.

Ψάχνοντας τον Randy Orton, o Bray Wyatt βρήκε σε ένα δωμάτιο την κουνιστή καρέκλα που συνήθιζε να έχει στο παρελθόν. Τότε ο Orton του επιτέθηκε μέσα απ΄τα σκοτάδια και αφού τον παγίδευσε σε ένα ξύλινο κουτί, του έβαλε φωτιά. Τότε ο Viper άρχισε να γελάει, θεωρώντας πως ξεμπέρδεψε. Τότε όμως ο Fiend βγήκε από το κουτί και άρχισε να τον “πνίγει” με το Mandible Claw.

Γρήγορη νίκη κόντρα στον MVP πήρε ο Riddle, αφού πρώτα τον έβγαλε νοκ άουτ με το Floating Bro. Τότε o Lashley θέλησε να του επιτεθεί, αλλά ο Original Bro αποχώρησε τρώγοντας τα ντόνατς του.

Drew McIntyre και AJ Styles είχαν τετ α τετ, προκειμένου να κρεμάσουν το WWE Championship από την κορυφή του Thunderdome, ενόψει του TLC ματς τους την Κυριακή. Αφού τα “είπαν” για λίγο, οι Miz και Morrison επιτέθηκαν στον McIntyre με τον Styles να τους ακολουθεί. Ο Σκωτσέζος τους απέφυγε προσωρινά, αλλά η παρέμβαση του Omos έδωσε το πάνω χέρι στον Styles. Αφού τον χτύπησε με μία σκάλα και καρεκλιές, ο Styles χτύπησε με Elbow Drop πάνω σε τραπέζι τον Drew. Αμέσως σκαρφάλωσε στη σκάλα και ξεκρέμασε το WWE Championship, κάνοντας πρόβα τίτλου ενόψει TLC.

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Leave a comment