SmackDown 12/03/2021: Ισχυρός Bryan ενόψει Fastlane

Με τον Daniel Bryan να μένει μόνος όρθιος, έπειτα από τον καβγά που είχε με τους Roman Reigns, Jey Uso και Edge, ολοκληρώθηκε το SmackDown της Παρασκευής. Λίγο νωρίτερα, ο Adam Pierce ανακοίνωσε πως Edge και Uso θα κοντραριστούν την επόμενη εβδομάδα, με το νικητή να παίρνει θέση special enforcer στο ματς των Reigns και Bryan για το Universal Championship στο Fastlane. 

Ας δούμε τι έγινε:

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Daniel Bryan στην αρένα του Thunderdome. Ο DB εξήγησε πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Edge και τα όσα έχει πετύχει, και δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να τον υποτιμήσει. Το όλο ζήτημα είναι καθαρά προσωπικό, καθώς ο ίδιος θέλει να κερδίσει τον Roman Reigns στο Fastlane, και έτσι να πάει ως πρωταθλητής στο main event της WrestleMania. Ο Edge τον διέκοψε, υπενθυμίζοντάς του πως έχασε ήδη από τον Reigns στο Elimination Chamber, ενώ εκείνος ήταν ο νικητής του Royal Rumble, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τον Bryan. Αφού πρόσθεσε πως ναι μεν είναι καλός παλαιστής, αλλά όχι καλύτερος από εκείνον, αποχώρησε από την αρένα. 

Στο πρώτο ματς της βραδιάς, οι Street Profits συμμάχησαν με τους Rey και Dominik Mysterio και μαζί κέρδισαν τους Dolph Ziggler, Robert Roode, Otis και Chad Gable. Ο Montez Ford πέτυχε το τελικό pinfall στον Roode, αφού πρώτα τον έβγαλε νοκ άουτ με το Frog Splash. 

Λίγο αργότερα, είδαμε τις Nia Jax και Shayna Baszler να δωροδωκούν με καινούργια ρούχα τον Reginald, με αντάλλαγμα τις υπηρεσίες του. Κάτι που φάνηκε στη συνέχεια. 

Νίκη με DQ κόντρα στον Murphy πήρε ο Cesaro. O Ελβετός δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Seth Rollins, με τον “Μεσσία” να δηλώνει λίγο νωρίτερα πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά μαζί του. Αφού τον χτύπησε με δύο Stomps, θέλησε να τον διαλύσει τελείως με τρίτο Stomp, ενώ του είχε περάσει και μία καρέκλα στο λαιμό. Για καλή τύχη του Cesaro, οι officials του WWE έσπευσαν να απομακρύνουν τον Rollins. Κατά την αποχώρησή του είχε ένα απειλητικό τετ α τετ με τον Shinsuke Nakamura. 

Καλεσμένες του Kevin Owens στο KO Show, ήταν οι Sasha Banks και Bianca Belair, που μίλησαν για την επερχόμενη κόντρα τους στη WrestleMania. Αργότερα κοντραρίστηκαν με τις Natalya και Tamina, με έπαθλο αγώνα τίτλου κόντρα στις Nia Jax και Shayna Baszler για τα Women’s Tag Team Championships. Σε αυτό το ματς, ο Reginald ξεπλήρωσε τη χάρη στις Jax και Baszler, αφού λόγω της παρέμβασής του, η Tamina έκανε το pinfall στην Belair. Αργότερα, υπήρξε ανακοίνωση πως Sasha και Jax θα παλέψουν την επόμενη εβδομάδα για το SmackDown Women’s Championship. 

Ο Big E επέστρεψε στο SmackDown, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, έπειτα από την επίθεση που είχε δεχθεί από τον Apollo Crews. Ο Intercontinental Champion κάλεσε τον Crews στην αρένα, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά αντ’ αυτού εμφανίστηκαν οι King Corbin και Sami Zayn. Αφού τα είπαν λίγο, ο Zayn κοντραρίστηκε με τον Big E για το Intercontinental Championship. Ο champ πήρε τη νίκη, αφού έβγαλε νοκ άουτ τον Καναδό με το Big Ending.  Μετά το τέλος του ματς, ο Apollo Crews επιτέθηκε ξανά στον Big E πισώπλατα. Μάλιστα τον χτύπησε και με τις σιδερένιες σκάλες του ρινγκ. 

Roman Reigns και Daniel Bryan βρέθηκαν στην αρένα για την υπογραφή του συμβολαίου, για το ματς του Fastlane. Ο Roman δήλωσε πως ο DB δεν αξίζει ευκαιρία τίτλου και πως δεν πρόκειται να υπογράψει. Ο Bryan, έβαλε την υπογραφή του, δηλώνοντας έκπληκτος που ο Reigns δεν κρατάει τον λόγο του και πως φοβάται μάλλον να τον αντιματωπίσει. Πρόσθεσε μάλιστα πως έπειτα από την επόμενη εβδομάδα, απέδειξε πως είναι καλύτερος του Reigns, καθώς εκείνος υπέταξε τον Jey, κάτι που εκείνος δεν κατάφερε στο παρελθόν. Ταυτόχρονα αυτοπροσδιορίστηκε ως “Head of the Table”, εξοργίζοντας τον Roman, που τελικά υπέγραψε. Αμέσως ο Jey Uso άρχισε να φωνάζει στον Bryan, δηλώνοντας πως στο ματς του Fastlane θα είναι Special Enforcer. Στο άκουσμα αυτής της πρότασης, ο Edge εμφανίστηκε στην αρένα και αντιπρότεινε το εξής: Την επόμενη εβδομάδα θα παλέψει με τον Uso, με το νικητή να παίρνει τη θέση του enforcer. Αμέσως η πρόταση επισημοποιήθηκε από την Adam Pierce. Δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε καβγάς μεταξύ Bryan, Edge, Reigns και Uso. Μόνος όρθιος στο τέλος έμεινε ο Daniel Bryan, που μάλιστα χτύπησε με Running Knee τον Edge. 

Δείτε εδώ το επεισόδιο:

Leave a comment